Na ovogodišnjem AXPONA sajmu Mobile Fidelity Electronics je prezentirao “SourcePoint 8” zvučnik . Manjih dimenzija od većeg “SourcePoint 10” zvučnika namijenjen za umjerene sobe. U konstrukciji su korištene su sve tehnologije i karakter većeg modela.

Zvučnik će biti dostupan od lipnja 2023 i dostupan u tri finiša: crno, orah i bijelo (sa sivim grilom). Dostupan je sa i bez originalnih stalaka.

SourcePoint 8 razvijen kako bi ljubiteljima glazbe pružio alternativu za manje prostorije bez žrtvovanja audio performansi. Jedna od glavnih karakteristika je koncentrični 8 inčni driver, koji ima MoFi-jevu “Twin-Drive” strukturu magneta visokog toka. Konusna membrana (papir)  optimizirana je za rezonantno ponašanje i zahtjeve 1,25-inčnog visokitonca s mekom kupolom.

 

 

 

SourcePoint 8  dimenzije su 456 x 290 x 335 milimetara,  izrađen je od MDF ploča debljine 1,9 cm. Težina je 12,7 kg. Osjetljivost od 87 dB, impedancija od 8 ohma (minimalno 6,4 ohma). Dodatno ojačana unutrašnjost, eksterijer u pravom drvenom furniru.

Maloprodajne cijene:

Zvučnici sa stalcima: 3399 €
Zvučnici bez stalaka: 2999 €
Samo stalci: 499 €

Kompletna ponuda MoFi Electronics je u našem cjeniku: MoFi-Electronics-EURO-Price-List-April-2023-web.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top