Media Audio

O nama

Tvrtka Media Audio prisutna je na hrvatskom tržištu od početka devedesetih godina, kao specijalizirani distributer vodećih svjetskih proizvođača high-end audio i video opreme. Media Audio je od samog početka ekskluzivni zastupnik poznatih svjetskih brandova: Audio Research, Meridian Audio, AudioQuest, Cardas Audio, a svoju ponudu je tijekom posljednjih nekoliko godina proširila i na Sonus faber, Martin Logan, Krell, Arcam i mnoge druge. U Hrvatskoj je Media Audio sinonim za potrošačku elektroniku Harman grupacije (JBL, harman/kardon, Infinity).

Media Audio sistemi složeni posebno za regionalne sajmove Audio Video Show – Zagreb i Multimedija Show – Ljubljana već godinama privlače brojne ljubitelje vjerne reprodukcije zvuka.

Maloprodajna trgovina pod nazivom „Dobar zvuk“ u Gundulićevoj ulici u Splitu poznata je kao mjesto otvorenih vrata gdje se mogu vidjeti vrhunski recentni uređaji. Tvrtka se isto tako bavi i prodajom Arta mjernog programa, projektiranjem i instalacijom multiroom i specijaliziranih audio-video sustava, te servisiranjem zvučnika.

Media Audio je prvenstveno usmjerena prema korisnicima i onima koji će u konačnici uživati u kvaliteti zvuka – najbolji se to vidi iz primjera naših ozvučenja, da spomenemo samo neke: Vila Ivanišević i Cafe Luxor u Splitu, Gradska vijećnica u Trogiru i Hotel Park u Hvaru.


Kontakt podaci

Sjedište tvrtke:

Media Audio d.o.o.
Gundulićeva 26A
21000 Split – HR

tel +385 21 323 550
fax +385 21 315 220
e-mail info@mediaaudio.hr
Facebook http://www.facebook.com/mediaaudio

Maloprodajna trgovina:

Dobar zvuk Split
Gundulićeva 20
21000 Split – HR
tel/fax +385 21 380 117
e-mail dz.st@mediaaudio.hr


Partneri

Hrvatska
Ronis
Ekran
iStyle
Store
Apsolute HiFi
Svijet Medija
Roberto Shop
AVmax
Fm Audio (Šibenik)           fmaudio@hi.t-com.hr
Jens Kapor (Dubrovnik)    jens.kapor.doo@du.t-com.hr
Electronic Shop (Pula)      electronic-shop@h-1.hr
Amadeus II (Opuzen)        amadeus-opuzen@du.t-com.hr

Slovenija
Ubiq Audio
Bosna i Hercegovina
Macline
Crna Gora
Audio Dream

Preporučeni servis

KBZ Elektronic, Zagreb