sonoro: dizajnerski glazbeni sustavi

Njemački proizvođač dizajnerskih glazbenih sustava sonoro na našem tržištu predstavlja ovogodišnje novitete. Riječ je o tri uređaja, sonoroCD, sonoroRadio i sonoroStereo, a svaki je od njih pravi dekorativni element, pored toga što nudi provjerenu kvalitetu zvuka.

[two_third last=”no”]sonoroCD
Dizajnerski CD radio sa Bluetooth tehnologijom
Imajući u vidu važnost dobro prospavane noći, ovaj je model oblikovan baš za spavaću sobu. Kompaktni glazbeni sustav pruža vam mogućnost reprodukcije glazbe sa CD-a, digitalnog radija, audio knjiga ili pretprogramiranih sonoro Soothing Sounds, a ujutro se možete probuditi uz vašu omiljenu pjesmu. Zaslon se može zatamniti i prilagoditi osvjetljenju prostorije, a tijekom noći preko USB spoja možete i puniti telefon. Cijena modela sonoroCD iznosi 2.990 kn, a uređaj je dostupan u crnoj, bijeloj i crvenoj boji.

CD_rot_3

sonoroRADIO
Dizajnerski FM / DAB+ digitalni radio sa Bluetooth tehnologijom
sonoroRADIO ima funkcije posebno prilagođene za buđenje, poput pretprogramiranih sonoro zvukova za umirenje i sleep-timera. Alarm možete podesiti na vašu omiljenu radio stanicu, uređaj spojen preko USB spoja ili bežično povezan pametni telefon. Širokopojasni zvučnik pruža sveobuhvatni zvuk koji pokriva 360 stupnjeva i dopire do svakog kutka prostorije. Cijena modela sonoroRadio iznosi 2.190 kn, a uređaj je dostupan u crnoj, bijeloj, crvenoj i zelenoj boji.

Radio_schwarz.3

sonoroSTEREO
Dizajnerski 2.1 stereo glazbeni sustav sa Bluetooth tehnologijom
Elegantni dekorativni dodatak savršen za vaš dnevni boravak, zvučna dopuna vašem stilu življenja. sonoroSTEREO je 2.1 kanalni audio sustav sa snažnim subwooferom, digitalnom obradom zvuka i najnovijom aptX Bluetooth tehnologijom. Uređaj sadrži i DAB/DAB+ digitalni radio, a preko USB spoja možete puniti mobilne uređaje. Cijena modela sonoroSTEREO iznosi 4.990 kn, a uređaj je za sada dostupan u bijeloj boji.

sonorostereo_wht_3q_wremote[/two_third]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top