Pro-Ject Colorful Audio System

Od nedavno Pro-Ject nudi komplet uređaja pod nazivom „Colourful Audio System“. Radi se o „all-in-one“ pravom analognom HiFi stereo sistemu sa mogućnošću streaminga kao i priključivanja drugih kućnih uređaja (TV) u sistem.

Bezvremenski dizajn sa pravom HiFi stereo zvučnom slikom, analognog doživljaja. Posjeduje mogućnost HiRes Bluetooth streaminga, wireless i mrežne konekcije, mogućnost spajanja drugih analognih izvora (TV, radio, CD player…). Sve ručno izrađeno u EU sa garantiranim dobavljivošću rezervnih dijelova.

     

Finiš sistema tj. zvučnici i gramofon su dobavljvi u više modernih boja:

Komplet sadrži:

  • Gramofon „Debut Carbon EVO“ sa karbonskom ručkom i Ortofon 2M Red zvučnicom.
  • Pojačalo „MaiA S3“ – moderno kompaktno integrirano pojačalo sa daljinskim upravljačem i izlazom za slušalice. Tu je phono sekcija sa MM, MI i MC mogućnosti. Također posjeduje DAC sekciju spremnu  za analogne i digitalne konekcije, wireless ili žične. Ne zaboravimo “aptX™ HD Bluetooth 5.0 wireless” ulaz visoke rezolucije koji omogućava streaming sa mobilnih uređaja. Tu su i 3 RCA analogna ulaza za spajanje dodatnih uređaja.
  • Zvučnici „Speakerbox5 S2“
  • Podloške/nožice „Damp it“ za optimalnu izolaciju  zvučnika i gramofona. Naročito potrebno kada su zvučnici i gramofon na zajedničkoj polici (nivou).
  • Zvučnički kabel „Connect it LS S2“ (2X 3m), solid core vodiči.

 

Cijena kompletnog sistema je 1.799,00 €

Detaljne informacije na Pro-Ject webu: Colorful Audio System

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top