MODEL S7 TOWER je najnapredniji PERLISTEN zvučnik do sada.

U situaciji kada je najvažnija stvar – najveća vjernost, S7t koristi vlastiti specijalizirani DPC-Array driver koji kontrolira srednje/visoke frekvencije, koji u sredini ima vlastiti 28 mm berilijski driver te dvostruku ultralaganu TPCD kupolu od 28 mm. Svi driveri su iz vlastitog razvoja koristeći iskustvo desetljeća istraživanja što je kulminiralo ovim dizajnom svjetske klase.

 

Suradnja s tvrtkama u SAD-u i Švedskoj dovela je modernu znanost o materijalima u hi-fi. Koristeći napredno Comsol akustičko modeliranje, naš DPC složeni driver je rezultat 18 mjeseci mukotrpnih simulacija i izrade prototipa. Rezultat je jedan od tehnološki najnaprednijih dostupnih zvučnika.

Ovaj novi mid/visokotonac/valovod (DPC-Array) pruža nevjerojatnu točnost, glatkoću i kontrolu disperzije za upravljanje kritičnim vokalnim rasponom te delikatnim visokim tonovima. Svi zvučnici S-serije dijele isti DPC-niz i koriste jedinstvene tehnike usklađivanja kroz cijelu seriju. Specijalizirani bas driveri izrađeni su od tankoslojnih karbonskih dijafragmi (TPCD) te se mogu konfigurirati kao bas refleks ili akustični ovjes i prilagoditi preferencijama slušatelja. Pravi full range zvuk s vrhunskim dinamičkim rasponom i glazbenom finoćom.

Zvučnici PERLISTEN S-serije također su posebni po tome što su prvi i jedini zvučnici na svijetu koji su certificirani za „THX Dominus“ – najvišu THX ocjenu. Potvrda kvalitete i vrijednosti.

Recenzije:

 

Više detalja na stranicama proizvođača: S7t tower speaker – PERLISTEN® Audio (perlistenaudio.com)

Cjenik PERLISTEN zvučnika i pribora: PERLISTEN_Pricelist_Sep_2023 (mediaaudio.hr)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top