Hibridni elektrostatski zvučnici

[two_third last=”no”]U zvučnicima Montis korištena je napredna MicroPerf tehnologija uz pomoć koje se maksimalno povećava efektivno područje CLS (Curvilinear Line Source) elektrostatskog pretvornika – čime se postiže gotovo dvostruko veća površina izložene membrane nego što je slučaj kod standardnih elektrostatskih zvučnika iste veličine.

Iz Martin Logana poručuju da ovakav spoj tehnologija omogućava najvišu razinu učinkovitosti i laganu dinamičnu reprodukciju.

Bez obzira na relativno skromne dimenzije u usporedbi s nekim drugim elektrostatskim zvučnicima Montis ipak ima priličnu masu od 26kg, uz dimenzije 150cm × 32cm × 46cm. A čini se da ima i značajan ‘punch’.

Dizajn i konstrukcija zvučnika temelje se na izuzetno preciznom 24-bitnom Vojtko DSP pogonu u kombinaciji sa snažnim pojačalom snage 200W klase D, s tim da pruža nevjerojatno detaljnu reprodukciju nižih frekvencija sve do 29Hz – što je neobično za ovako male kabinete.

Bas performanse dodatno su pojačane zahvaljujući opciji koja korisniku omogućava sa sam podesi zvučnike prema akustici prostorije.

Montis možete nabaviti u tri opcije finiša od pravog drva – Black Ash, Dark Cherry i Black Cherrywood visokog sjaja, s tim da je svaki finiš ručno obrađen.

Recenzije zvučnika možete pročitati na sljedećim linkovima: EverythingAudioNetwork, ToneAudio i HiFi Choice.[/two_third]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top