JBL predstavlja svoje prve prave bežične open-ear slušalice s „JBL Soundgear Sense tehnologijom“. Uz JBL OpenSound „air-conduction” tehnologiju, nove slušalice transformiraju iskustvo slušanja i postavljaju novi standard za kvalitet zvuka u ovom obliku.

JBL Soundgear Sense uvodi napredak u audio tehnologiju pružajući slušateljima JBL-ovu kvalitetu zvuka u open-ear obliku. Slušalice koriste posebno dizajnirane drivere od 16,2 mm i poseban algoritam za kontrolu zvuka. Jednostavno rečeno „JBL Soundgear Sense“ podiže kvalitetu zvuka open-ear slušalica na višu razinu.

       

Posebna pažnja je posvećena ergonomiji i udobnosti. Nude fleksibilnost bez premca, nosači za uši nude prilagodbu rotacije i veličine. Pomoću jedinstvenog dizajna i oblika usmjerenog na manje „curenje“ zvuka smanjuje se ometanje okoline i štiti privatnost.

JBL Soundgear Sense osiguravaju sigurno i opušteno nošenje te produženo korištenje što ih čini idealnim za aktivnosti na otvorenom ili za uredsku upotrebu.

JBL Soundgear Sense moguće je povezati sa više uređaja. Prebacivanje i ponovno povezivanje stvar je prošlosti. Dodatno, uz četiri integrirana mikrofona pruža izvrsnu kvalitetu poziva bez obzira na okruženje. IP54 certifikat jamči otpornost na znoj, prašinu i kišu a odvojiva traka za vrat pruža dodatnu razinu sigurnosti tijekom težih treninga.

Ostanite povezani, budite svjesni i uronite u legendarnu JBL kvalitetu zvuka uz JBL Soundgear Sense.

     

JBL Soundgear Sense biti će dostupan u crnoj i bijeloj boji od kraja rujna 2023. po cijeni od 149,99 €. U papirnom pakiranju s FSC certifikatom te tiskano sojinom tintom.

JBL Soundgear Sense značajke:
● Bluetooth 5.3 s podrškom za LE zvuk*
● JBL OpenSound tehnologija sa 16,2-milimetarskim driverima
● 4 mikrofona za čiste, jasne pozive
● Do 24 sata trajanja baterije (6 sati u slušalicama plus dodatnih 18 sati od kućišta)
● Punjenje – brzo punjenje od 15 minuta daje vam 4 dodatna sata glazbe
● IP54 otporan na znoj, prskanje i prašinu
● Hibridni dizajn s opcionalnom trakom za vrat
● Upravljanje dodirom i aplikacija JBL slušalica za personalizaciju i podešavanje EQ

 

Press: JBL Soundgear Sense: Hear the world around you with first-ever JBL air conduction earbuds – JBL (news)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top