Media Audio

JBL Novosti

JBL Charge 4

Na berlinskom sajmu IFA još je početkom rujna predstavljen novi model JBL-ovog Bluetooth zvučnika Charge 4, s još boljim zvukom, produljenim vremenom trajanja baterije (20 sati) i još par novina.

JBL Charge zvučnici nešto su većih dimenzija od Flip serije i nose naziv „Charge“ zbog mogućnosti punjenja drugih uređaja preko ugrađenog USB-out porta.

U JBL-u objašnjavaju da su dizajneri „oblikovali potpuno novi JBL pretvornik za Charge 4 s povećanom površinom konusa i dohvatom“. Novi pretvornik kombiniran s redizajniranim 3D pasivnim radijatorima pruža bolji bas odziv i nižu razinu distorzija kad se zvuk malo pojača.  Charge 4 ima USB-C port za punjenje drugih uređaja – ovaj tip USB-a znači da je i vrijeme punjenja kraće.  Još jedna dobra vijest je da je cijena ostala ista kao i za prethodni model: 1.399 kn.

 

Donosimo ukratko pregled osnovnih specifikacija:

 • Bežični Bluetooth streaming: bežično povezivanje do 2 pametna telefona ili tableta
 • 7500mAh power bank: ugrađena punjiva Li-ion baterija podržava do 20 sati reprodukcije uz punjenje pametnih telefona ili tableta preko USB-a
 • IPX7 certifikat vodootpornosti (može se uroniti u vodu)
 • USB-C port
 • JBL Connect+: mogućnost bežičnog spajanja više od 100 JBL Connect+ zvučnika
 • Otporna tkanina i kvalitetni materijali
 • Dualni pasivni radijatori
 • 10 boja: Desert Sand, Mustard Yellow, Dusty Pink, Grey Stone, River Teal, Fiesta Red, Ocean Blue, Midnight Black, Steel White i Forest Green


One comments on “JBL Charge 4
 1. Pavle Dvornik on said:

  Da imam novi JBL charget 4 Blootht spikers dolazi sa cristalno stereo snažnim zvukom, i sa jakim dubokim bassom. Jako jako jako jako jako jako jako jako sam zadovoljan sa tim novim zučnikom tj sa ovogodišnjim proizvodom. I ja sam ga i probao i napravio sam nekoliko testova sa tim zučnikom, i njegova litum polymerska baterija je jako jako jako jako jako jako jako jako izdžljiva. A što se tiče certifikata vodooprnosti ima IPX 7. to još nisam istestirao, ali ću probati istestrati ovga ljeta na moru i u slatkoj vodi. Pa ču ponovno napraviti recenziju oko ovog proizvoda prijateljski Pozdrav od Pavlihe Dvornika Dvornika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *