JBL Authentics: Izgled vašeg doma govori puno, kvaliteta zvuka govori više

 Prezentiramo JBL-ov najnoviji asortiman Wi-Fi zvučnika koji kombinira kultni retro dizajn i prvu integraciju glasovnih asistenata

 Serija JBL Authentics nudi upečatljivu zvučnu izvedbu uz svevremenski retro dizajn inspiriran JBL-ovim nasljeđem.

JBL Authentics 500 je sveobuhvatni Wi-Fi i Bluetooth zvučnik sa Dolby Atmos®, JBL Authentics 200 i prijenosni JBL Authentics 300 su kućni zvučnici koji upotpunjuju novu JBL Authentics seriju.

  • JBL Authentics 500 ima tri 1″ visokotonca, tri 2,75″ midbasa i 6,5″ Ukupna snaga je 270W, pruža 3.1 kanalni zvuk sa Dolby Atmos-om.
  • JBL Authentics 300 nudi prijenosni zvuk visokih performansi s ugrađenom baterijom trajanja 8 sati za korištenje u bilo kojem prostoru – od kuhinje do vrta ili zabave na otvorenom.
  • JBL Authentics 200 ispunjava stereo zvukom bilo koji prostor – veliki ili mali. Ugrađen je par visokotonaca od 1″ te 5″ bas sa 6″ pasivnim radijatorom.

Crpeći inspiraciju za dizajn od legendarnog JBL L100 zvučnika iz 1970-ih, JBL Authentics asortiman oslanja se na bogatu povijest JBL-a s modernim zaokretom. Aluminijski okvir, kućište omotano sintetičkom kožom i Quadrex maskom.

 

Prva integracija glasovnih asistenata u industriji u suradnji s Amazonom i Googleom

JBL Authentics serija ima prvu integraciju glasovnih asistenata izgrađenu u suradnji s Amazonom i Googleom. Omogućuje korisnicima koji registriraju oba asistenta da istovremeno komuniciraju s Google asistentom ili Alexom na istom uređaju. Budući da su Google Assistant i Alexa dostupni istovremeno, korisnici imaju izbor i fleksibilnost za simultanu upotrebu i iskorištavanje njihovih različitih mogućnosti te prebacivanje između njih za različite aktivnosti. Nakon što su asistenti postavljeni u aplikaciji JBL One, samo recite “Hey Google” ili “Alexa” za početak.

Wi-Fi veza omogućuje streamanje glazbe putem AirPlaya, Alexa Multi-Room Music (MRM), Spotify Connect i Chromecast™ uz mogućnost premještanja zvučnika ili primanja poziva bez prekida glazbe. Također dva ili više JBL Authentics zvučnika mogu se povezati za reprodukciju istog zapisa ili stream-a.

Automatsko samostalno podešavanje kalibrira i prilagođava performanse zvuka prostoru kad god je zvučnik uključen.

JBL Authentics izrađen je od 100% reciklirane tkanine, 85% reciklirane plastike i 50% recikliranog aluminija. Dostupan je u crnoj boji od 15. rujna 2023. u pakiranju izrađenom od papira s FSC certifikatom i tiskanom sojinom tintom.

 

  JBL Authentics 500 JBL Authentics 300 JBL Authentics 200
Dolby Atmos Da Ne Ne
Simultani voice asistenti Da Da Da
JBL One aplikacija Da Da Da
Multi-room reprodukcija Da Da Da
Automatic samostalno podešavanje Da Da Da
Bluetooth, Wi-Fi & Ethernet povezivost Da Da Da
Baterija Ne Da Ne
Quadrex maska i retro dizajn Da Da Da
Raspoloživost 15. Kolovoza 15. Kolovoza 15. Kolovoza
Cijena 629.99 € 429.99 € 329.99 €

 

Press linkovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top