finite elemente pagode° Signature MKII – nova klasika

  Finite elemente predstavlja novu MKII generaciju dobro poznatih polica pagode° Signature series.

pagode° Signature MKII je ulazna serija polica u klasičnom pagode° dizajnu od punog drva kanadskoj javora, aluminijskih vertikala i dokazane tehnologije bočnih šiljaka.

Što se forme tiče pagode° Signature MKII koristi novi dizajn pagode° Edition MKII, sa novim konstrukcijskim detaljima i novom rezonatorskom tehnolgijom.

 

 

Novost u Signature MKII dizajnu je vlastita HCCT° tehnologija, koja spaja zvučna poboljšanja osnovnog saćastog materijala u integralne i rezonacijski optimizirane police. Time se osigurava izvrsnost zvuka karakteriziorana finim detaljima, snažnom dinamikom i impresivnom povezanošću.

 

Ukupno gledajući ove karakteristike čine pagode° Signature MKII vrhunskom policom sa atraktivnim odnosom cijene i kvalitete.

Više informacija za pagode° Signature MKII: https://www.finite-elemente.eu/en/pagode/pagode-signature-mkii/

 

Finite elemente HCCT° tehnologiju korištenu na pagode° Signature MKII karakteriziraju integralne ultra lake pojedinačne police sa saćastom jezgrom u jednom ili više slojeva. Ovakav dizajn rezonantno optimiziranog prigušenja zaobilazi akumuliranje (vibracijske) energije i pretpostavka je za za ekstremno homogenu zvučnu sliku punu finih detalja i dinamike.

Više informacija o HCCT° tehnologiji: https://www.finite-elemente.eu/en/technology/hcct-technology/

 

 

Cjenik za finite elemente proizvode: Finite elemente RRP prices 2022)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top