EISA nagrade za JBL u kategorijama prijenosnog zvučnika i slušalica

Već petu godinu zaredom, HARMAN grupacija u sklopu koje se nalazi JBL osvaja EISA nagradu za najbolji prijenosni zvučnik. Ove godine priznanje ide modelu JBL Boombox, zahvaljujući moćnom zvuku i trajanju baterije od čak 24 sata (tijekom reprodukcije). Baš kao što mu samo ime govori, Boombox snažnim basovima može pokrenuti svaku zabavu, a Bluetooth streaming omogućava jednostavno puštanje glazbe. Ne morate se brinuti ni ako padne koja kap kiše, uređaj ima IPX7 certifikat.

JBL_everest_elite_750NC_webNagrada za najbolje prijenosne slušalice dodijeljena je modelu JBL Everest Elite 750NC, zahvaljujući vrhunskom sustavu za eliminaciju vanjskih šumova i specfikacijama koje omogućavaju čak 20 sati reprodukcije. Zaboravite na kabele i žice, regulirajte razinu vanjskih šumova onako kako vam odgovara u trenutnoj situaciji, a ako ste programer, JBL nudi i SDK.

EISA već 30 godina bira najinovativnije uređaje, na temelju tehničkih kriterija, značajki, dizajna, ergonomije i vrijednosti u odnosu na cijenu. Za HARMAN grupaciju, ova nagrada je potvrda statusa na tržištu prijenosnih audio uređaja u Europi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top