Devialet Phantom Gold

Lamborghini Gallardo bežičnih zvučnika

[three_fourth last=”no”]Francuski Devialet s novim modelom Phantom Gold ponosno zauzima poziciju najskupljeg high-end bežičnog zvučnika, za koji je potrebno izdvojiti 2.590 € ili 20.490 kn. Za tek nekoliko stotina dolara više od modela Silver, Gold nudi širi frekvencijski odziv i finije prijelaze u srednjem i visokom rasponu. Dodatno poboljšanje je i zamjena materijala visokotonca, umjesto aluminija koristi se čvršći titan, što je omogućilo i širenje visokog pojasa. Frekvencijski odziv je sada 14Hz – 27kHz, što seže izvan čujnog pojasa ljudskog uha i ograničenja CD medija. Napravljena su i određene poboljšanja u DSP obradi u uređaju, a iz Devialeta najavljuju da će ta poboljšanja uključiti u nadogradnju firmwarea za vlasnike drugih Phantom modela. Nadalje, snaga uređaja je povećana sa već impresivnih 3.000 W do ekstremnih 4.500 W, što je omogućilo konstruktorima da napumpaju zvučnik do ‘koncertnih’ 108 decibela.

Zlato nije samo u imenu, već i u finišu. Na rubovima uređaja otvori su premazani 22-karatnim ružičastim zlatom (što u stvarnosti čak i ne izgleda tako kičasto).

Phantom je Wi-Fi-centrični zvučnik kojim se upravlja preko Phantom Spark aplikacije (za Android, iOS i Mac), a podržava reprodukciju glazbe s mobilnih uređaja i Tidal, Spotify Connect, Deezer i Qobuz servisa. Pored Wi-Fi veze na raspolaganju su i Bluetooth ili optički spoj. Kao i druga dva Phantom modela, možete ih povezati u stereo sustav.

Narudžbe za Devialet Gold Phantom otvorene su već sada, a isporuka započinje na Dan pada Bastille, 14. srpnja. Recenzenti naglašavaju kako ovo nije standardni Bluetooth zvučnik, već Lamborghini Gallardo bežičnih zvučnika: prekrasan i vrhunskih performansi.[/three_fourth]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top