Stigla je nova serija QR SPECIAL EDITION. Još otvorenije. Još dinamičnije. Još detaljnije. Jako hvaljena QR serija je značajno nadograđena da bi se dobilo najbolje … Čak i bolje.

Cilj dizajna QR SE serije je ponuditi najnapredniju tehnologiju u potpuno finaliziranom i proporcionalnom paketu. Velika zvučna slika, a opet suptilna i detaljna je izvrsno rješenje za sve vrste glazbe.

Prednja ploča „Gold Leaf Air Motion“ viskotonca izrađena je od jednog komada aluminija visoke klase. Precizno obrađeno, brušeno, te anodizirano u atraktivni volfram-titan sivi finiš. Pozlaćena disperzijska mreža djeluje kao S-Stop filter.

Svi novi SE modeli imaju suptilne, elegantne, ali vrlo prepoznatljive zlatne/mjedene oznake na prednjim pločama i grillovima.

 

Novi visoko specijalizirani dvostruko kriogeno tretirani polipropilenski kondenzatori rezultat su stalnog slušanja, mjerenja i poboljšanja. Pružaju najbolje moguće uvjete da AMT visokotonci zvuče još slađe, detaljnije i otvorenije. Ožičenje od kriogenički obrađenih bakrenih instalacija te Audiovector Nanopore prigušni materijal stvara glatku i prirodnu glazbenu reprodukciju.

Audiovector „Pure piston“ bas driveri s dvostrukim magnetom imaju mogućnost idealnog rada na nekoliko oktava bez izobličenja koje se obično nalaze u aluminijskim / dijamantnim driverma. Glazba zvuči toplo, precizno i detaljno, ali dinamično i glazbeno.

 

Doživite potpuno novi zvučni standard – Istražite SPECIAL EDITION QR SERIJU

Osnovne značajke:

  • Dvostruko kriogenički tretirani visoko precizni kondenzatori dodatno optimizirani na vibracije zbog smanjenja otpora i poboljšavanja ispravnog prijenosa signala. Rezultat je komponenta visoke preciznosti koja poboljšava visokotonski raspon.
  • Poboljšane karakteristike skretnice u bas/mid području.
  • Kriogenički tretirana sva unutarnja ožičenja.
  • Poboljšano prigušivanje unutar kabineta korištenjem „NanoPore“ – do sada korišteno isključivo u vrhunskim Audiovector modelima.
  • Optimiziran faktor prigušenja za poboljšanje dinamike i aperiodičnih performansi.
  • Novi precizno obrađeni šiljci od nehrđajućeg čelika, te posebna matica za jednostavno podešavanje.
  • Nekoliko suptilnih promjena dizajna, s logotipom maske finiširanom u mjedi i diskretnom oznakom SPECIAL EDITION

Audiovector cjenik: Audiovector-EUR-incl-VAT-January-2024.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top