Artnovion – tehnologija akustike prostora

Svima je poznato da prostorija u koju smjestite zvučnike mijenja boju i kvalitetu zvuka. Kako bi zvučnici i sustav u koji ste toliko uložili dali najbolji mogući zvuk, morate se pobrinuti za apsorpciju i disperziju zvuka. Artnovion je tvrtka koja se bavi isključivo rješenjima za akustiku prostorija, od velikih javnih prostora poput Bečke narodne opere, preko profesionalnih studija, sve do kućnog kina u vašem stanu. Artnovion povezuje europski dizajn i nove tehnologije te nudi aplikaciju za izradu akustičke mape prostorije prema kojoj se izrađuju nacrti za postavljanje panela. Dizajnerska rješenja se mogu prilagoditi svakom ukusu, ovisno o tome jeste li ljubitelj klasičnog, minimalističkog,  organskog ili tehnološkog dizajna. Svakako posjetite galeriju Artnovion projekata i pronađite svoju inspiraciju.

Posebno konstruirani paneli sadrže zračne šupljine koje pružaju 20% bolje zvučne performanse, dok se istovremeno optimizira transport. Bez obzira na namjenu – apsorpcija, refleksija ili difuzija – Artnovionovi proizvodi su vrhunske kvalitete i izgleda. Sve što trebate jest odabrati liniju proizvoda koja se najbolje uklapa u vaš interijer. Proizvodi pokrivaju cijeli frekvencijski pojas, od niskih preko srednjih do visokih. Inovativni dizajn stražnjih šupljina omogućava maksimalnu apsorpcijsku površinu i povećanu učinkovitost preko cijelog spektra. U ponudi su proizvodi za postavljanje na zidove, u kutove i na stropove, s jednostavnim pristupom audio i strujnim kabelima. Struktura okvira omogućava stabilnost i jednostavno povezivanje elemenata. Svaki proizvod zamišljen je kao višenamjenski, a Artnovion je jedina tvrtka koja u ponudi ima integrirana kutna rješenja.

Ime iza ovog portugalskog branda je Jorge Castro, CEO s misijom konstruiranja doživljaja zvuka. Za sve dodatne informacije, obratite nam se na info@mediaaudio.hr.

artnovion--design-suggestion-classical-610dcca7a2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top