JBL multimedia noviteti: Synchros slušalice, Pebbles desktop zvučnici, prijenosni zvučnici Spark i Voyager

JBL je na ovogodišnjoj IFA-i predstavio novu Synchros seriju slušalica, Pebbles desktop zvučnike, bežični prijenosni zvučnik Spark i Voyager, prvi prijenosni zvučnik sa subwoofer bazom.

[three_fourth last=”no”]ray ban sunglasses usa

jbl-sparkJBL Spark je bežični prijenosni zvučnik koji kombinira zabavan dizajn u živim bojama i iznimne zvučne kvalitete. U obliku je megafona i ovaj dizajn kućišta je dobro iskorišten – u njemu se nalaze dva JBL drivera i bas jedinica. Zvuk je jasan i čist, s toplim i bogatim basom, a sam oblik zvučnika omogućava postavljanje gotovo gdje poželite. Dostupan je u pet živih boja, a streaming se odvija preko Bluetooth veze. Najavljena cijena za EU tržište iznosi 129 eura.

 Oakley sunglasses Factory Store

 

JBL-voyager-separatJBL Voyager je prvi prijenosni zvučnik sa subwoofer bazom. Prijenosni zvučnik se može odvojiti od glavnog sustava, tako da postaje bežični Bluetooth hi-fi speaker zvučnik sa ugrađenom SoundClear tehnologijom i speakerphone opcijom. Sadrži posebne drivere i litij-ionsku punjivu bateriju za 5 sati neprekidne reprodukcije. Kada je spojen na bazu, Voyagerovi dualni driveri i subwoofer pružaju vam zvuk kakav bi očekivali od cjelovitog JBL sustava. Baza automatski puni prijenosni zvučnik, a preko AUX-in i USB ulaza možete puniti i smartphone uređaje i tablete. Najavljena cijena za EU tržište iznosi 249 eura.discount oakley sunglasses for men

 

jbl-pebblesJBL Pebbles je kompaktan stereo zvučnički sustav sa USB napajanjem sa digitalnom obradom signala i SlipStream tehnologijom, a sve je to zapakirano u nagrađivani dizajn. JBL Pebbles plug-and-play stereo zvučnici predviđeni su za spajanje na računalo preko USB ulaza. Minimalistički obli dizajn elegantno se uklapa u radno okruženje, bez viška kablova. Sadrži i AUX-in ulaz za smartphone i MP3 playere. Najavljena cijena za EU tržište iznosi 59 eura.

 

 

 

 ray ban cats

Nova serija slušalica JBL Synchros sastoji se od pet modela: S700 i S500 over-ear slušalice, S300 on-ear te S200 i S100 in-ear slušalice. S700 i S500 prvi su modeli sa JBL LiveStage obradom signala, koja dodaje elemente prostornosti u zvuk, tako da se slušatelj osjeća kao da se nalazi u prostoriji s izvođačima. Svi novi modeli koriste i prednosti PureBass tehnologije. Prvi modeli, S100 i S200 in-ear slušalice su ultra lagane i izrađene od lijevanog aluminija te dolaze sa Comply™ vršcima od pjene tri silikonske navlake u različitim veličinama. Modeli dolaze i sa različitim opcijama kabela, za iOS i druge uređaje. Cijene za S100 će se kretati od 79.99 eura do 99.99 eura ovisno o vrsti kabela, S200 će koštati 129 eura, S300 199 eura, S500 299 eura i S700 349 eura.

JBL-synchros

[/three_fourth]nike air max 90

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top