Hrpa nagrada Red Dot Design za HARMAN audio

Čak 19 HARMAN audio uređaja osvojilo je prestižnu dizajnersku nagradu

[three_fourth last=”no”]HARMAN grupacija srušila je svoj vlastiti rekord i ove godine osvojila čak 19 nagrada za industrijski dizajn Red Dot Award: Product Design. Prestižnu dizajnersku nagradu dodjeljuje institucija Design Zentrum Nordrhein Westfalen od 1954. godine, a “crvena točkica” je poznata širom svijeta. Ove godine se u konkurenciji natjecalo 4.815 proizvoda iz 53 zemlje, a žiri se sastojao od međunarodno priznatih stručnjaka iz područja dizajna, spomenimo recimo modnog dizajnera Jimmyja Chooa i Martina Darbyshirea, osnivača slavnih svjetskih dizajnerskih agencija. Nagrađeni proizvodi birani su po kriterijima inovacije, funkcionalnosti i formalne kvalitete.

„Mi ne stvaramo proizvode koji samo izgledaju cool. Svaki dizajn mora imati svrhu i mislim da je to razlog zašto smo pobrali toliko nagrada“, riječi su Damiana Mackiewicza, voditelja odjela dizajna i kreativnog direktora tvrtke Harman/Kardon. Michael Mauser, predsjednik odjela HARMAN Lifestyle, dodaje: „Nagrade su potvrda našeg nastojanja da kupcima pružimo casino spiele vrhunsko audio iskustvo koje na prvo mjesto stavlja inovaciju, funkcionalnost i kvalitetu zvuka. Ponosni smo što smo u mogućnosti na kvalitetan način spojiti postignuća iz područja elektroakustike i intuitivni dizajn.“​

U nastavku se nalazi popis HARMAN audio uređaja koji su ove godine osvojili nagradu Red Dot i koji će biti izloženi u prostoru Red Dot Design Museum​.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top