Media Audio

Novosti Sonus Faber

Sonus faber Principia

Nova entry-level serija zvučnika

Serija zvučnika Principia dizajnirana je ta sve one koji traže jednostavna i pristupačna rješenja za svoj hi-fi sustav, no istovremeno im se sviđa talijanski dizajn i elegancija. Sam izgled zvučnika iz nove serije najbolje se uklapa u suvremene i ukusno uređene interijere. Nakon uspjeha serije Chameleon, Principia zvučnici su zamišljeni kao prvi korak za one koji tek ulaze u svijet vjerne reprodukcije zvuka.
Oblikom i imenom, Principia utjelovljuje ideju početka, osnovice, primarnog elementa: čiste i precizne linije, poput onih koje definiraju dizajn zvučnika, i ime koje predstavlja početnu točku na vašem putu prema dobrom zvuku.

Serija se sastoji od 5 pasivnih zvučnika (2 bookshelf, 2 samostojeća i jedan centralni). Neki detalji su preuzeti iz serije Chameleon: finiš od brušenog aluminija i oblik trapeza, te 29 mm visokotonac sa DKM membranom. Finiš panela je od crnog vinila koji se uklapa u različite dekore, a posebno moderne. Prema svojim potrebama i željama možete odabrati stereo ili višekanalnu konfiguraciju. Principia zvučnici su dizajnirani u Italiji, a izrađuju se u Kini pod strogim nadzorom talijanskih stručnjaka. Na tržištu će svi modeli biti dostupni od lipnja 2016.

Modeli i cijene:

Principia 1 (2-way bookshelf vented box): 4.199 kn/pr
Principia 3 (2-way bookshelf vented box): 4.999 kn/pr
Principia 5 (3-way floorstanding vented box): 9.299 kn/pr
Principia 7 (3-way floorstanding vented box): 11.599 kn/pr
Principia C (2-way closed box with passive radiator): 2.699 kn/kom
Principia Stand (stalak) : 1.799 kn/pr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *