Media Audio

Novosti Sonus Faber

Sonus faber Chameleon

Nova serija zvučnika

Serijom zvučnika pod nazivom Chameleon, Sonus faber ispunjava želje šire publike, pružajući im sve klasične elemente slavnih zvučnika iz Vicenze u vrlo prihvatljivom cjenovnom razredu. Inovativni stil i dizajn, kvaliteta zvuka i vrhunska ručna izrada u talijanskoj tradiciji – sve su to odlike ove nove serije.

Chameleon donosi i jednu novinu – cijelo je kućište prekriveno kožom, prirubnice drivera imaju aluminijski obrub, a bočni paneli se mogu mijenjati, tako da jednom odabran finiš uvijek možete promijeniti u drugu boju.
nike air max basketball shoes
Sami oblici kabineta i dimenzije dizajnirani su tako da jamče izuzetnu kontrolu unutrašnjih rezonancija, savršenu akustiku, izvrsnu stabilnost drivera i jednostavnu integraciju u odabranu prostoriju. Sve komponente drivera izrađuju najbolji proizvođači u sektoru, a posebna je pažnja posvećena dizajnu skretnice. U završnoj fazi ugađanja, koriste se slušni testovi koji doprinose prirodnosti zvuka.

Tri zvučnika koja čine Sonus faber Chameleon seriju optimalno su rješenje i za one koji više naginju stereo zvuku i za one koji žele kvalitetan sustav za kućno kino. Samostojeći model (Chameleon T), bookshelf (Chameleon B) i centralni zvučnik (Chameleon C) mogu se kombinirati po želji i prilagoditi kako manjim, tako i većim prostorijama.

Sonus faber Chameleon bočni paneli dostupni su u 6 opcija finiša: bijela, crna, metalik plava, metalik siva, narančasta, crvena. U narednim mjesecima planiramo i dodavanje novih boja, a sve informacije možete potražiti na www.sonusfaber.com.
nike air max 97
Modeli zvučnika Chameleon bit će dostupni u distribuciji od travnja, po sljedećim cijenama:

Chameleon C: 4.290 kn (kom.)
Chameleon B: 7.190 kn (par)
Chameleon T: 16.790 kn (par)

Cijena dodatnih panela (izbor od 6 finiša):

Chameleon C: 430 kn (2 kom./set)
Chameleon B: 1.440 kn (4 kom./set)
Chameleon T: 3.360 kn (4 kom./set)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *