Media Audio

Posebna ponuda PS Audio

Akcijska prodaja: PS Audio Sprout integrirano pojačalo

Akcijska cijena uređaja: 4.980 kn

Poplava izbora elektroničkih uređaja konačno je dovela do shvaćanja da je – manje ipak više. Dokaz je i ovo novo svestrano pojačalo pod nazivom Sprout, uređaj koji vas neće iscrpiti kompliciranim funkcijama, već samo pružiti dobar zvuk. Sprout je predviđen za sve vaše izvore – Bluetooth, digitalne, analogne i vinil. Preko Bluetooth opcije povezivanja spajate se na mobilni uređaj ili računalo, preko USB ili COAX ulaza na digitalni izvor, a ugrađeno pretpojačalo omogućava izravno spajanje na gramofon. Postavke su maksimalno pojednostavljene, ali to nikako ne znači da je slušni doživljaj lišen kvalitete. Gumb za podešavanje jakosti zvuka ima analognu gradaciju, a sam uređaj je zaobljenih linija s kućištem od aluminija.

Recenzenti potvrđuju kako je zvuk na raznim izvorima topao, bogat i precizan, kako na slušalicama, tako i na zvučnicima. Uređaj se ne zagrijava, a prema specifikacijama isporučuje 50 W po kanalu, A-ponderirana snaga, omjer signala i šuma veći od 90dB, s manje od 0.025% ukupne harmonijske distorzije.

Tvrtka PS Audio u Sprout-u je iskoristila više od četiri desetljeća iskustva. Paul McGowan i Stan Warren osnovali su tvrtku u gradu Santa Maria, Kalifornija, a sada posluju u Boulderu, Kolorado. Uređaji tvrtke poznati su po kvaliteti izrade i omiljeni u audiofilskoj zajednici. Sprout je dobavljiv preko Media Audio prodaje po akcijskoj cijeni od 4.980 kn.

Recenzije:
Stereophile
Audiophilia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *