Nomen est omen: Sonus faber

Osnovana 1983. godine zahvaljujući željama i strasti nekolicine audiofila, Sonus faber je danas tvrtka posvećena izvrsnosti, utemeljena na tradiciji ručne izrade i vještina u konstruiranju zvučnika koji pružaju jedinstveno iskustvo slušanja. Sjedište tvrtke nalazi se u mjestu Arcugnano, Vicenza.
Sonus faber, odnosno ručno izrađen zvuk, stalan je pokušaj stvaranja zvučnika koji pružaju jedinstveno iskustvo zvuka, i to kroz spajanje suvremenih tehnologija i vješte izrade. Što se tiče samog dizajna, zvučnici se mogu uklopiti u svako okruženje, naglašavajući arhitektonske linije i eleganciju. Brojni poznati glazbenici slušaju naše zvučnike, poput Uto Ughija ili Salvatorea Accarda. air jordan Factory
Sonus faber u ponudi ima cijeli niz proizvoda i serija koje zadovoljavaju sve potrebe: od modela Toy, za početnike koji se tek upoznaju sa hi-fi svijetom, preko Minima Vintage, prisjećanja na ne tako davnu prošlost, do Liuto, zvučnika oblikovanog po renesansnim tradicijama, i Cremona i Homage, posvete gradu koji je stoljećima čuvao tajne ručne izrade žičanih instrumenata.
Istraživanje i razvoj usmjereni su na rušenje pregrada na putu prema čistom zvuku. Sonus faber je oduvijek slijedio misiju istraživanja, kroz uvjerenje da proizvod može biti konkurentan samo zahvaljujući istraživanju i inovacijama. Istinska motivacija koja je ključ razvoja Sonus fabera; tehničko-znanstveni razvoj i inovativnost u stvaranju novih proizvoda omogućili su snažan rast tvrtke i prometa, čak i u teškim vremenima, poput krize kroz koju upravo prolazimo.
Low Price nike air max
Tvrtka je u usponu, s preko 40 zaposlenika i isto toliko suradnika, jaka upravo radi prisutnosti na globalnom tržištu (preko 45 zemalja) i suradnje s drugim tvrtkama grupacije Fine Sounds Group, kao što su Sumiko Audio, tvrtka koja zastupa brand u SAD-u i Sonus faber Asia Limited, smještena u Hong Kongu online slots i usmjerena na sve važnije kinesko tržište. Dinamika poslovanja zajednička je svim tvrtkama koje zajedno sa Sonus faberom čine grupaciju Fine Sounds Group, odnosno tvrtkama Audio Research and Wadia.
Sale nike air max
Tvrtka iz Arcugnana u siječnju je prošle godine u Tokiju nagrađena priznanjem Golden Sound Award 2010 za vodeću kategoriju zvučnika i model the Sonus faber. Nagradu su na godišnjoj dodjeli uručili urednik i odabrani novinari specijaliziranog magazina Stereo Sound, najpoznatijeg takve tiskovine na području Azije. Nagrada ovog značaja dosta je važna u svijetu high-enda, budući da je riječ o časopisu koji pored japanskog ima i kinesko i korejsko izdanje.
U posljednje dvije godine tvrtka je dobila niz važnih međunarodnih priznanja, spomenimo Stereo Sound Grand Prix 2011 za Amati Futura i Blue Moon Award za Guarneri Evolution, priznanje koje dodjeljuje poznati Six Moons online magazin.
nike air max Clearance
U Sonus faberu strast za glazbom govori sama za sebe. Sonus faber. Arhitektura zvuka, stvaranje doma za glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top