Media Audio

Harman Kardon Novosti

Harman/kardon Omni bežični HD audio sustav

Novi uređaji predstavljeni na sajmu IFA 2014

HARMAN International je na poznatom sajmu potrošačke elektronike koji se svake godine u jesen održava u Berlinu predstavio je nove uređaje predviđene za streaming na visokoj razini kvalitete: Harman Kardon Omni zvučnike i Harman Kardon Adapt bežični adapter za nadogradnju kućnog stereo sustava.

Fleksibilni dizajn i funkcionalnost, uz korištenje standardne Wi-Fi mreže, sada pružaju ne samo vrhunsku kvalitetu zvuka, već i pojednostavljuju instalaciju i upravljanje.
Harman Kardon Omni sustav sastoji se od tri nova uređaja: Omni 10 i Omni 20 bežičnih HD zvučnika i Adapt plug-in uređaja kojim se nadograđuje postojeći kućni stereo sustav. Tehnologija koja omogućava bežični prijenos je Blackfire Research™. Harman Kardon aplikacija i opcija povezivanja preko Bluetooth-a omogućavaju pristup i streaming preko mobilnih telefona, streaming usluga ili drugih aplikacija. Sustav se može proširiti i dodavanjem vlastitih aplikacija, zahvaljujući otvorenom programskom sučelju.

Ono što izdvaja ove uređaje od drugih je činjenica da Harman Kardon Omni 10 i Omni 20 podržavaju 24-bitni/96kHz Studio Quality HD audio streaming, tako da uz sve praktične strane bežičnog audio streaminga možete uživati u glazbi na rezoluciji višoj od rezolucije CD-a.
Harman Kardon Omni 10 i Omni online casino nbso 20 zvučnici mogu se koristiti samostalno ili kombinirati tako da dobijete višekanalni sustav, u jednoj ili u više prostorija.

Harman Kardon Adapt je prvi takav uređaj na tržištu – HD bežični adapter za kućni stereo sustav. Adapt povezuje postojeće komponente i bežičnu mrežu, a možete ga postaviti i kao multi-room sustav. One Touch Follow Me Audio je opcija koja vam pruža iskustvo glazbe koja vas prati iz prostorije u prostoriju, a funkcija Link Button Speaker Control služi za jednostavnu aktivaciju reprodukcije iz svih zvučnika.

Riječ je o prvom proizvodu HARMAN grupacije koji je otvoren za developer aplikacije (developer.harman.com), i od jeseni će članovi developer zajednice imati pristup alatima za razvijanje i testiranje aplikacija.

Što se tiče cijena, najavljene cijene za američko tržište su Harman Kardon Adapt $129.95, OMNI 10 $199.95, i OMNI 20 $299.95, a uređaji će biti dostupni od kraja jeseni.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *