Vodeći model Venere serije zvučnika možete poslušati u “Dobrom zvuku” u Zagrebu i Splitu

[three_fourth last=”no”]Venere 3.0 vodeći je model Venere serije zvučnika, osmišljene s ciljem pružanja najviše kvalitete zvuka, no uz cijenu pristupačnu ‘običnim’ smrtnicima. Venere 3.0 je 3-1/2 stazni zvučnik sa dualnim 7″ wooferima, postavljenim u jedinstvenu konfiguraciju, s jednim dijelom posvećenim frekvencijama od 180 Hz prema nižim vrijednostima, dok je skretnica postavljena na 220 Hz. Na ovaj se način postiže izvanredna dinamika u reprodukciji dubokih tonova, a 6″ srednjetonac i 1″ tekstilni visokotonac dodatno upotpunjuju životnu i cjelovitu zvučnu prezentaciju. Prilagodljiv svim vrstama glazbe, od akustičnih solaža do heavy metala, model 3.0 nikada neće izobličiti izvedbu ili izgubiti zvučnu usmjerenost. Konstrukcija i oblikovanje drivera u potpunosti su zasluga Sonus fabera, uz značajan doprinos Josepha Szalla, genijalca za zvučnike i stalnog člana tehničkog tima Sonus faber Labs.

Visoko i elegantno kućište u suglasju je s dizajnerskim značajkama svih Venere modela. Čvrstoći doprinosi i izbjegavanje paralelnih površina, što omogućava savršenu kontrolu rezonancija, te jasan i čist zvuk. Estetsko-funkcionalni dojam zaokružen je bazom od temperiranog stakla visoke čvrstoće s podesivim aluminijskim podlošcima. Finiš zvučnika dostupan je tri klasične varijante: sjajna crna, lak bijela i orah.

Cijela Venere serija zamišljena je tako da olakša korisniku postavljanje zvučnika unutar sustava, a posebno se ističe njihov ‘boxless’ zvuk. Model 3.0 idealan je za stereo aplikacije ili surround sustav kućnog kina u kombinaciji sa 2.0, 1.5, Center i Wall modelima.

Preporučene recenzije:
Ultra Audio
ToneAudio Magazine
6Moons[/three_fourth]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top