Media Audio

Clearaudio Second Hand

Second-hand prodaja: Clearaudio Innovation gramofon + dodatna oprema

Clearaudio Innovation gramofon ispod impresivne vanjštine nudi niz inovativnih osobina i tehnologija. Kućište se sastoji od slojeva materijala: aluminij – Panzerholz neprobojno drvo – aluminij, s ciljem smanjenja rezonanci. Brzi DC motor lako rotira precizno obrađen 70mm tanjur izrađen od damping materijala. Infracrveni senzor u kombinaciji s optičkom kontrolom brzine omogućava visoku razinu stabilnosti brzine, što je jedan od preduvjeta za optimalno slušanje. Tanjur se rotira u okolini bez trenja, postavljen na 15mm podtanjuru od nehrđajućeg čelika i posebnim keramičkim magnetskim ležajevima koji su patent Clearaudija. Moguće je odabrati između tri brzine, a postoji i opcija instalacije dodatne ručice.

U second-hand ponudi je piano black model + Universal tonearm + VTA lifter sa Sixstream plus kabelom ručice. Uređaj je u posjedu prvog vlasnika i dolazi uz originalnu ambalažu i punu MA garanciju.

U ponudi su još i Clearaudio Stradivari V2 zvučnica i phono pretpojačalo Clearaudio Balance Plus + Balance Plus Power Supply (dodatno napajanje).

Za sve informacijama o cijenama za komplet gramofon + ručica i za ostale Clearaudio proizvode iz ove second-hand ponude molimo nazovite 021 343 161 ili nam uputite e-mail.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *