Media Audio

Novosti Posebna ponuda Sonoro

Posebna ponuda: Sonoro cuboDock

Ako ste ljubitelj dobrog zvuka zapakiranog u zanimljivi dizajn, na našoj posebnoj akciji možete nabaviti cuboDock, priključnu stanicu za iPod/iPhone njemačkog proizvođača dizajnerskih luksuznih audio uređaja sonoro audio. Uređaj se prodavao po maloprodajnoj cijeni od 1.660 kn, a sada je snižen na 999 kuna, uz dodatnih 10% popusta za gotovinsko i virmansko plaćanje. Uređaj je dostupan u dvije opcije finiša, bijelom i crnom.

Napredni kompaktni audio uređaj prvi je sonoro model koji podržava prednji stereo sustav sa dvostaznim zvučničkim sustavom iz četiri komponente, sa DSP obradom (Digital Sound Processor), neodimijskim wooferom, tekstilnim visokotoncem i stražnjim bass odbijanjem. U kombinaciji, ove komponente pružaju optimalno uravnotežen zvuk uz definiran i čvrst bas i kristalno jasne visoke tonove.

Bluetooth tehnologija omogućava bežičnu komunikaciju između uređaja cuboDock i Apple iPhone/iPod i iPad uređaja, te drugih kompatibilnih Bluetooth uređaja kao što su računala, PDA palmtop računala i mobilnih telefona. Suvremena tehnologija korisnicima omogućava neprekinut i stalan streaming glazbe, vijesti, podcasta i drugih podataka.

Apple uređaj jednostavno se priključuje na 30-pin konektor smješten u središnjem dijelu zvučničkog sustava, prekriven elegantnom metalnom rešetkom. Smještaj omogućava jednostavnu vidljivost i upravljanje uređajem preko daljinskog upravljača.

Jednako kao i cubo, prvi i najistaknutiji uređaj u ponudi tvrtke sonoro, i ovaj high tech model smješten je u ručno izrađenom drvenom kabinetu zakrivljenih rubova, u crnom ili bijelom lakiranom finišu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *