all-in-one HD glazbeni player

[two_third last=”no”]Olive One je uređaj za čiju je proizvodnju zaslužna crowd-funding inicijativa, a riječ je o jednoj komponenti koja pokriva sve vaše digitalne glazbene potrebe. DAC visoke kvalitete na zvučnike šalje signal s lokalnog diska, mrežne lokacije, Internet radio ili Bluetooth izvora. Zaslon osjetljiv na dodir omogućava upravljanje i povezivanje na kućnu mrežu preko WiFi ili Ethernet spoja. Početni model nema hard disk, a dostupni su i modeli s veličinom hard diska od 1TB i 2TB. Elegantni i lagano ukošeni zaslon na kućištu promjera 9 inča svakako je zanimljiv dodatak interijeru.

Korisničko sučelje je fleksibilno i omogućava slaganje zbirke prema vašim preferencijama. One podržava sljedeće formate: MP3s, FLAC, ALAC, WAV, AIFF i iTunes zapise, uz streaming servise Spotify, Pandora i Deezer. Uređajem također možete upravljati preko iPhone, iPad, ili Android uređaja.

Operativni sustav koji koristi ONE ima opciju ‘učenja’ vašeg glazbenog ukusa i nudi integraciju s društvenim mrežama. Otvoreni kod OS-a ima mogućnost razvijanja i širenja.

Već provjerena tehnologija iz Olive servera nalazi se i u modelu ONE. Digitalno-analogni pretvarač u uređaju je 32-bit/384kHz Burr-Brown, u kombinaciji s dualnim HD pojačalima.

Multi-room instalacije su lako izvedive tako da se po jedan ONE uređaj postavi u svaku prostoriju, a sustavom se lako upravlja.

Maloprodajne cijene u RH:
ONE : 5.790 kn
ONE 1TB : 6.790 kn
ONE 2TB : 7.790 kn

Specifikacije:
Audio izlaz: analogni 3.5mm
Digitalni izlazi: Bluetooth, digital out (Coax, RCA) USB (podržani DAC-ovi)
Digitalni audio ulazi: Bluetooth, DLNA/UPnP.
Pojačalo snage: 2x 32W na 8 Ohma, visoka učinkovitost (92%), 1 pojačalo po kanalu pruža idealno stereo razdvajanje
Dodatna opcija: ugrađen tvrdi disk, ultra – brz i energetski učinkovit 2,5″ AV tvrdi disk
Kapacitet: 1TB ili 2TB, 2TB = 20.000 HD zapisa ili 6.000 CD-a u izvornoj kvaliteti
Wireless ( 802.11a / b / g / n ) streaming UPnP
Wireless multi-room streaming[/two_third]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top