Nova generacija: dCS Bartók APEX upgrade

Novo u ponudi: APEX nadogradnja za dCS Bartók. Od Veljače 2023, dCS predstavlja novu generaciju za Bartók – DAC, Music Streamer, Upsampler, pretpojačalo i sustav pojačala za slušalice.

Objavljivanje novog proizvoda u dCS-u označava početak putovanja koje obuhvaća životni vijek proizvoda. Inženjeri dCS-a neprestano istražuju kako poboljšati postojeće tehnologije i proizvode, proces otkrića motiviran željom za isporukom mjernih performansi bez premca uz rezultirajuće glazbeno iskustvo.

 

Inovacija često dolazi u obliku softvera. S nedavnim ažuriranjem softvera Bartók 2.0, poboljšan je DSD upsampling i dodane su nove opcije filtera. Maperi izvorno dizajnirani za Vivaldi APEX i Rossini APEX sada su dostupni u Bartóku. Mapperi kontroliraju način na koji se podaci prikazuju jezgri Ring DAC™. Bartòk sada uključuje tri postavke Mappera. Također uključuje mogućnost DSD128 i dodatnu postavku filtra za DSD.

Dodatno, dCS proizvode karakterizira modularni pristup konstrukciji. Dizajn omogućuje buduću nadogradnju, što omogućuje da ponudimo novi hardver postojećim vlasnicima. Takav je bio slučaj s Vivaldi APEX i Rossini APEX. Sada je došlo vrijeme da ponudimo APEX nadogradnju za vlasnike Bartóka.

Kombinirajući DAC, Music Streamer, Upsampler, pretpojačalo i (opciono) pojačalo za slušalice, Bartók APEX nudi jedinstveno iskustvo slušateljima na slušalicama i stereo slušateljima. Sada s APEX Ring DAC-om, sljedećom generacijom DAC hardvera, ponovno je redefinirana suvremena digitalna audio reprodukcija. Ova nadogradnja omogućuje da Bartók podignemo na novu razinu tehnologije koja pruža još impresivnije glazbeno iskustvo.

Bartók APEX zadržava moćnu, dinamičnu i detaljnu zvučnu sliku izvornika i dodaje elemente rezolucije i profinjenosti koji su prije bili mogući samo s Rossini ili Vivaldi APEX. APEX postavlja nove standarde za transparentnost. Organski rješava najfinije detalje i otkriva teksture i suptilnosti koje većina sustava zanemaruje. Od najvećih dinamičkih promjena u glasnoći do najsuptilnijih promjena u tonu, Bartók APEX otkriva svaki aspekt snimke s osjećajem profinjenosti i kontrole bez napora.

Bartók je dizajniran i ručno sastavljen u dCS sjedištu u Cambridgeshireu, Engleska. Bartók APEX je stvoren kroz pedantnu izradu, iscrpni razvoj i opsesivnu pažnju posvećenu detaljima – neumorna potraga za glazbenom čistoćom koja je nadahnuće za novo osmišljavanje kvalitativnih granica reprodukcije zvuka.

Bartók dijeli istu elektroniku kao Vivaldi i Rossini sustavi, sadrži najnoviju generaciju pionirskog Ring DAC™ APEX-a, istu arhitekturu clock-a i digitalnu platformu — jedinstvenu kombinaciju hardvera i softvera bez premca u svojoj zvučnoj i tehničkoj izvedbi.

Bartók APEX kombinira precizno inženjerstvo s elegantnom i bezvremenskom estetikom. Standardna kvaliteta izrade znači da Bartók APEX podnosi čak i najintenzivniju upotrebu i pouzdano pruža vrhunsku kvalitetu zvuka pri svim postavkama glasnoće i izlazima. Uz fleksibilan i nadogradiv softver i hardver, Bartók može rasti i razvijati se, pružajući vrhunsko iskustvo slušanja u godinama koje dolaze.

Otkrijte dCS Bartók APEX sustav na dCS stranici proizvoda i na Youtube-u

dCS Bartók APEX review HI-FI News & RR

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top