MoFi Electronics Masterdeck Turntable

 

MASTERDECK

Otkrivanje vrhunca reprodukcije vinila: MasterDeck gramofon, remek-djelo koje je izradio poznati Allen Perkins. Kreiran suradnjom ljubitelja vinila, ovaj referentni gramofon dizajniran je za one koji nastoje otkriti pravu bit glazbe ugrađene u utore svojih omiljenih vinilnih LP-ova.

RUČNO IZRAĐEN U SAD-U

Svaki MasterDeck je pažljivo sastavljen u ograničenim serijama u tvornici Ann Arbor u Michiganu, što značajno doprinosi kontroli kvalitete.

10″ DUAL-PIVOT CARBON-FIBER RUČKA

MasterDeck se može pohvaliti potpuno novom 10-inčnom dual-pivot karbonskom ručkom koja predstavlja savršen spoj preciznosti, kontrole i trackinga bez trenja. Ova najsuvremenija ručka s uklonjivim headshell-om  omogućuje fino podešavanje različitih zvučnica. Prilagodbe uključuju azimut, vertikalni kut praćenja (VTA), overhang i anti-skate, kao i vrhunsko unutarnje ožičenje tvrtke Cardas Audio.

 

SELEKCIJA TRI BRZINE SA PRECIZNIM TRIM PODEŠAVANJEM

MasterDeck je dizajniran za svestranost i preciznost, nudi izbor tri brzine zapisa od 33, 45 i 78 o/min omogućujući s lakoćom istraživanje raznolike kolekcije. Dodatno poboljšavajući funkcionalnost, MasterDeck uključuje fino podešavanje brzine. Ova precizna kontrola omogućuje korisnicima suptilne izmjene brzine, osiguravajući točnu brzinu reprodukcije za svaki zapis. Bilo da se radi o vintage 78 RPM shellac ili modernom 33 RPM LP, MasterDeck pruža točnu i vjernu reprodukciju zvuka prilagođenu jedinstvenim karakteristikama svakog vinil formata.

 

PRECIZNA REGULACIJA BRZINE ZA IDEALNU REPRODUKCIJU

MasterDeck se ističe svojim senzorima reguliranim motorom, što svjedoči o njegovom inženjerskom iskoraku. Koristeći trofazni istosmjerni pogon bez četkica postiže vrhunsku stabilnost i preciznost u brzini vrtnje. Motor je dizajnom izoliran kako bi se spriječile smetnje te je jedna od ključnih stvari koje omogućavaju sposobnost stvaranja jasnog i točnog zvuka. Ova preciznost u kontroli pogonskog sistema bitna je za točnu reprodukciju osiguravajući vjernost reprodukcije svakog glazbenog detalja i nijansi. Sinkroniziranjem istosmjernog motora s korisnikovim odabirom brzine, MasterDeck osigurava precizno i vjerno iskustvo reprodukcije bez ikakvih izobličenja povezanih s brzinom.

 

HRS ANTI-VIBRACIJSKE NOGICE

Performanse MasterDecka povišene su njegovim „Harmonic Resolution Systems Isolation Feet“ nogicama. Dizajnirane da osiguraju 5,5 stupnjeva slobode, ove noge učinkovito omogućavaju „plutanje“ gramofona, nudeći iznimnu izolaciju od vibracija okoline. Ovaj dizajn je ključan za održavanje stabilnosti gramofona, osiguravajući da se svaka glazbena nijansa isporučuje jasno i precizno.

 

1.75- INČNI ALUMINIJSKI X DELRIN® HIBRIDNI TANJUR

MasterDeckov Delrin tanjur je debljine 1,75 inča i sastavljen od jedinstvenog hibrida aluminija i Delrin-a. Primjer je spajanja inovativnog dizajna s akustičnom preciznosti. Ova pažljivo odabrana kombinacija značajno smanjuje rezonanciju, pružajući izuzetno stabilnu i inertnu bazu za reprodukciju vinila. Takva stabilnost ključna je za održavanje čistoće audio signala, osiguravajući da reprodukcija bude što vjernija izvornoj snimci.

 

„ENCAPSULATED SPIRAL GROOVE INVERTED BEARING“ LEŽAJ

MasterDeck koristi posebni „enkapsulirani spiralni utor obrnuti ležaj“, dizajniran za vrhunsku preciznost i stabilnost. Ovaj sofisticirani sustav ležaja pažljivo je dizajniran kako bi se smanjilo trenje i smanjilo trošenje, što rezultira nevjerojatno glatkom rotacijom gramofona.

 

SPECIFICATIONS:

 • Motor: Belt Drive, DC Synchronous
 • Speeds: 33.3 RPM, 45 RPM, 78 RPM with trim adjustment +/-
 • Platter: 14.35 lb Delrin® coated Aluminum
 • Dustcover: No
 • Power Consumption: < 5W
 • Dimensions: 20” x 5.125” (~ 6.250” with tonearm.) x 15.125″
 • Weight: 37.4 lbs

TONEARM SPECIFICATIONS:

 • Tonearm Type: Unipivot/Gimbal hybrid
 • Overhang: 0.71″ (18mm)
 • Offset Angle: 22.8°
 • Cartridge Weight Range: 5g – 14g

FEATURES:

 • Encapsulated Spiral Groove Inverted Bearing for superior stability and precision
 • 33.33 / 45 / 78 RPM belt drive turntable with precise trim adjustment
 • Exclusively designed and manufactured in the USA
 • Advanced 10-inch Dual-Pivot Carbon-Fiber Tonearm
 • 1.75-inch thick hybrid Aluminum-Delrin® platter
 • Optically regulated motor for flawless speed control
 • Harmonic Resolution Systems (HRS) Isolation Feet for unparalleled vibration control
 • Available in elegant Walnut or Black Ash solid wood frame finishes

Više informacija za novi MasterDeck, kao i druge MobileFidelity Electronics gramofone na stranicama proizvođača:

mofi-electronics-masterdeck-turntable

mofi-electronics-turntables

MoFi Electronics cjenik:

MoFi-Electronics-EURO-Price-List-September-2023.pdf

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top