Prijenosni Bluetooth handsfree sustav za automobile

[two_third last=”no”]JBL Trip je all-in-one audio sustav koji će u trenu vaš automobil pretvoriti u konferencijsku salu. Ovaj Bluetooth zvučnik dizajniran je posebno za korištenje u automobilima i postavlja se na retrovizor uz pomoć magnetnih spojnica. JBL Trip ima tipke preko kojih vozač prima i uspostavlja pozive, podešava jakost zvuka i ostvaruje pristup aplikacijama Siri i Google speech. Uređaj podržava JBL-ovu tehnologiju za eliminaciju šumova, tako da se može koristiti i u kabrioletima.

Preko zvučnika možete slušati prijenos s aplikacija na vašem telefonu, primjerice Google Maps ili Pandora. Ako u autu već imate dobar audio sustav, JBL Trip možete koristiti za navigaciju. Uređaj se puni preko micro-USB kabela i pruža 20 sati aktivnog korištenja i 800 sati u standby modu.

Uređaj naravno možete koristiti gdje god želite – samo ga ponesete sa sobom, a JBL kao dodatak nudi i posebnu torbicu za zvučnik. JBL Trip dostupan je po cijeni od 790 kn, što je vrlo skromno ulaganje da vaš automobil postane siguran za korištenje pametnog telefona tijekom vožnje.

https://youtu.be/UfWgFya8nYQ

[/two_third]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top