JBL Reflect Aware Earbuds s Lightning konektorom – savršen dodatak za iPhone 7

Alternativno rješenje za novi iPhone

[three_fourth last=”no”]Nakon najave iz Applea da najnoviji iPhone više neće podržavati standardni 3.5mm ulaz za slušalice, bilo je za očekivati da će se na tržištu pojaviti sva sila novih proizvoda proizvođača koji su dobili licencu za Appleov Lightning Connector. U samoj najavi objavljenoj početkom rujna, Appleov marketinški tim spomenuo je JBL Aware slušalice s tehnologijom poništavanja šuma, posebno dizajnirane za sportaše i rekreativce. Zahvaljujući tehnologiji Adaptive Noise Control, JBL earbuds slušalice omogućavaju korisniku da sam podešava razinu poništavanja šuma prema okolini u kojoj se nalazi. Uz slušalice dolaze i ulošci različitih veličina i tri para JBL Sound Tunnel uložaka koje služe za čvrsto postavljanje slušalica u uho, tako da neće ispasti čak i tijekom dinamičnog treninga.

Pri vrhu reflektirajućeg kabela duljine 1,3 m (reflektivna površina kabela će se sigurno svidjeti biciklistima!) nalazi se maleni daljinski upravljač na kojem se nalaze sve tipke za podešavanje jakosti zvuka, odabir zapisa i odgovaranje na telefonske pozive te tipka za podešavanje poništavanja šuma. Ugrađeni mikrofon omogućava vam da brzo odgovorite na poziv i vodite razgovor dok trčite ili vozite (naravno, ako imate daha za pričanje…). Slušalice su otporne na znoj, tako da nemate izgovora za naporniji cross trening. U slušalicama se nalaze 14.8mm dinamični driveri, koji isporučuju duboke bas tonove uz frekvencijski odziv od 10Hz do 22kHz. Zvučne karakteristike mogu se podesiti uz pomoć JBL aplikacije, koju preuzimate pri prvom spajanju slušalice na iPhone. Možete isprobavati različite zvučne profile i sačuvati EQ profil koji vam najviše odgovara. Aplikacija vam omogućava i podešavanje razine poništavanja šuma prema svom ukusu, i možete birati između tri već podešene razine poništavanja vanjskog šuma. Ako ste biciklist i morate čuti zvukove u prometu, odabrat ćete višu razinu čujnosti okoliša. Ako se vozite u vlaku ili autobusu, birate nižu razinu čujnosti okoliša, čime se filtriraju naporni zvukovi.

Što se tiče kvalitete zvuka, JBL je na tom polju ime koje govori samo za sebe. Za cijenu od 1.499 kn zbilja dobivate vrhunski proizvod vrlo naprednog dizajna. Slušalice su dostupne u četiri boje – crno, crveno, plavo i tirkizno.[/three_fourth]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top