JBL na sajmu CES 2017.

[three_fourth last=”no”]JBL je na ovogodišnjem CES-u najavio novi Pulse 3 Bluetooth prijenosni zvučnik, koji je sada u potpunosti otporan na vodu i pruža još bolji zvuk. Što se tiče izgleda, nema više mrežice i polu-prozirno kućište izgleda kao digitalna lava svjetiljka. Uređaj može izdržati pod vodom 30 minuta (!) što znači da ga obavezno nosite na plažu – JBL Pulse 3 na tržištu će se pojaviti u proljeće, po cijeni od 200 dolara.

jbl-pulse-3-front_web

JBL je na CES-u predstavio i novu seriju slušalica pod nazivom E-Series – riječ je o 4 modela u cjenovnom rasponu od 39,95 do 149,95 dolara, odnosno tri bežična modela (E25BT, E45BT i E55BT) i model E15, in-ear slušalice s kabelom. Sva tri bežična modela povezuju se na pametne uređaje preko Bluetooth-a i svaki model omogućava nesmetano prebacivanje između glazbenih aplikacija na primanje poziva. Tipke za regulaciju jakosti zvuka na modelima JBL E45BT i E55BT nalaze se na slušalicama, ali se na slušalice može spojiti i kabel od tkanine s tipkom za upravljanje. Baterija JBL E45BT traje do 16 sati, a baterija JBL E55BT do 20 sati. JBL E15 i E25BT sadrže 8,6-mm drivere, a JBL E45BT i JBL E55BT sadrže drivere veličine 40-mm, odnosno 50-mm. E-serija na tržište stiže u travnju, u raznim bojama: crna, plava, crvena, tirkiz, bijela.

jbl_eseries

Još jedna novost predstavljena na CES-u je JBL Playlist, kućni zvučnik s ugrađenim Chromecast uređajem koji omogućava hi-rez audio streaming na 96K/24 bita. JBL Playlist ljubiteljima glazbe omogućava streaming glazbe, radio stanica ili podcasta direktno na zvučnik. Chromecast se povezuje na Wi-Fi mrežu i omogućava korisnicima slušanje sadržaja sa servisa kao što su Spotify i Pandora, bez potrebe za uparivanjem mobilnih uređaja preko Bluetootha. Uređajem JBL Playlist može se upravljati i preko Google Home aplikacija, odnosno putem glasovnih naredbi. JBL Playlist na tržište dolazi u proljeće, po najavljenoj cijeni od 149,95 dolara, a bit će dostupan u tri boje: crnoj, plavoj i bijeloj.

jbl_playlist

I JBL se uključuje na tržište VR uređaja, i to sa dva modela Pure Bass Sound slušalica: JBL OR300 on-ear i JBL OR100 in-ear, posebno dizajniranih za OCULUS RIFT. Slušalice u potpunosti eliminiraju vanjske zvukove i pružaju sveobuhvatno zvučno iskustvo, što doprinosi kvalitetnijem VR doživljaju. Oba modela slušalica podržavaju OCULUS RIFT konektor za slušalice. Slušalice će biti dostupne od ožujka, po ovim cijenama: JBL OR300 On-ear ($149,00) i JBL OR100 In-ear ($79,00).

jbl-or300[/three_fourth]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top