JBL® CLUB serija slušalica

Nova serija slušalica predstavljena prije par dana na CES-u u Las Vegasu najavljena je kao serija inspirirana profesionalnom audio opremom, no dizajnirana za svakodnevno korištenje. U press materijalima JBL ističe da su željeli legendarni JBL Pro zvuk približiti narodu, uz korištenje tehnologija Personi-Fi™, pametnog upravljanja i napredne eliminacije šuma. Serija se sastoji od tri modela: CLUB ONE, CLUB 950NC i CLUB 700BT. Kupci mogu birati između over-ear i on-ear dizajna, a svi modeli su predviđeni i za slušanje kod kuće i za putovanja.

Prvi i najbolji model iz serije CLUB, JBL CLUB ONE u konstrukciji sadrži High Res certificirane grafenske drivere te tehnologije reprodukcije True Adaptive Noise Cancellation + SilentNow™. Grafen koji se koristi u driverima je lagani i čvrsti materijal visoke provodljivosti koji doprinosi preciznosti i kvalitetni zvuka. True Adaptive Noise Cancellation tehnologija prati zvuk okoline 50.000 puta u sekundi i postiže savršenu razinu eliminacije šumova prilagođeno okolini slušatelja. Tehnologija kompenzira i gubitke u zvuku koji nastaju primjerice zbog naočala, kose ili pokreta glavom.

Opcija SilentNow omogućava korisniku da pritiskom na gumb uključi eliminaciju vanjskih šumova, pa čak i glazbe. Vrijeme trajanja baterije je 45 sati reprodukcije, a budući da slušalice dolaze sa zamjenjivim jastučićima za uši, dual-aux audio ulazom i adapterom za avionske letove, putovanje na vašu sljedeću gažu bit će puno udobnije.

Pored vrhunskog zvuka, serija slušalica CLUB podržava i glasovno upravljanje preko Google Assistant i Amazon Alexa te novu HARMAN tehnologiju Personi-Fi™. Nakon aktiviranja aplikacije My JBL Headphones, ljubitelji dobrog zvuka mogu izabrati vlastite preferirane postavke zvuka i aplikacija će pohraniti i automatski podesiti zvuk prema tim postavkama. Također, aplikacija nudi opciju STAGE+ preko koje možete izabrati postavke zvuka koje koristi vaš omiljeni DJ.

Sva tri para Bluetooth slušalica dolaze uz kabel duljine 1.2m s mikrofonom i metalnim zglobovima. JBL CLUB 700BT može se spremiti u zaštitnu vrećicu, a JBL CLUB 950NC i ONE se isporučuju s čvrstom futrolom. JBL CLUB ONE ima kožnu traku za glavu za visoku razinu udobnosti.

Serija slušalica JBL CLUB bit će dostupna od kraja veljače 2020. po sljedećim cijenama: JBL CLUB 700BT 1.199 kn, JBL CLUB 950NC 1.949 kn i JBL CLUB ONE 2.749 kn.

https://www.youtube.com/watch?v=Nez29QHcKMk

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top