JBL Authentics L8 i L16

JBL studijska kvaliteta zvuka u elegantnom kućištu.

[three_fourth last=”no”]JBL je pronašao rješenje kako zvuk može ispuniti prostoriju, i to bez potrebe za brojnim kabelima ili složenim zvučničkim konfiguracijama. Inspiracija za JBL Authentics L8 i L16 dolazi od legendarnih JBL Century L100 studio monitora, a sami uređaji predstavljaju jedinstveni spoj klasičnog dizajna i naredne tehnologije bežičnog prijenosa. Kućište je izrađeno od pravog drva, a pored izuzetne kvalitete zvuka, uređaj nudi brojne opcije bežičnog povezivanja: AirPlay®, DLNA® i Bluetooth®. Harman Clari-Fi™ tehnologija obrade zvuka povećava kvalitetu komprimiranog audio signala. Besplatna aplikacija JBL MusicFlow služi za jednostavno upravljanje zvučnikom preko iOS® ili Android® mobilnih uređaja, a mobitele i tablete možete i puniti preko USB ulaza.

Clari-Fi tehnologija je u značajno naprednija u usporedbi sa sličnim rješenjima na tržištu, budući da ne dodaje ‘naslijepo’ podatke o ujednačavanju, dubokim tonovima ili drugim efektima, već sadrži zaštićeni model predviđanja koji inteligentno i točno vraća izgubljene informacije, na temelju komprimiranog sadržaja. Također se eliminiraju neželjeni efekti poput jeke i distorzija, i rekreiraju detalji i čujnost visokofrekvencijskih zvukova, a snimci se vraća dinamika, vokalnost i stereo slika.

Authentics L8 je dvosmjerni zvučnički sustav snage 120W, a Authentics L16 trosmjerni sustav snage 300W. L8 ima stereo, USB i digitalni optički ulaz, a L16 ima i još jedan dodatni ulaz: stereo RCA phono ulaz, tako da na uređaj možete spojiti CD player ili gramofon.

L16 već sada možete poslušati u našoj maloprodajnoj trgovini Dobar Zvuk u Zagrebu, a L8 nam stiže u prvoj polovici  svibnja. Cijena L8 iznosi 4.590 kn, a L16 7.690 kn.[/three_fourth]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top