Innuos je portugalska firma osnovana 2009. godine sa idejom unapređenja konvencionalnog razmišljanja o digitalnoj glazbi kao izvoru. Innuos projektira inovativne, beskompromisne HiFi proizvode koji pružaju neočekivanu toplinu i točnost tj. proizvode koji oslobađaju puni potencijal digitalne reprodukcije glazbe.

       

Innuos se ne bavi samo jednostavnim “jedinicama i nulama”. Innuos proizvodi nude istinske audiofilske performanse. Izuzetno kvalitetan zvuk i jednostavnost korištenja bitni dijelovi svakog nezaboravnog glazbenog iskustva. Preciznim modifikacijama hardvera i interno razvijenog softvera, glazbeni serveri, streameri, napajanja, switchevi… nastavljaju dokazivati da se digitalni izvori glazbe još uvijek mogu podići na nove kvalitativne razine.

Innuos proizvode karakterizira sinergija između hardvera i softvera kombinirajući stručnost u računalnom hardveru, audio hardveru, umrežavanju i softverskom inženjerstvu kako bi se kreirali kompletni i sinergijski usklađeni proizvodi.


Generalne karakteristike servera su prilagođene matične ploče sa smanjenim EMI-jem i vlastitim linearnim napajanjima s ultra niskim regulatorima buke i vrhunskim Mundorf kondenzatorima. SSD diskovi su sa poboljšanom kontrolom vibracija i EMI tretmanom. Dvostruki Ethernet priključci (LAN + Streamer) s namjenskim izolacijskim transformatorima. USB audio izlaz s iznimno niskom razinom buke.

Vlastiti operativni sistem omogućuje upravljanje i rad s pametnog telefona ili tableta, kompatibilnost sa Roon serverom kao i integraciju streaming servisa Qobuz i Tidal, uz plan integracije za Deezer, Amazon HD Music, IDAGIO, HighResAudio i Podcaste kroz software update-e.

Više detalja na innuos web stranicama: Innuos – High-Fidelity Digital Music Servers and Streamers – Music Servers & Streamers

Innous cjenik: Innuos-RRP-Price-List-EUR.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top