Vrhunski harman/kardon Blu-ray sustav.

[three_fourth last=”no”]Harman Kardon® BDS 780 je elegantni 3D Blu-ray Disc™ sustav sa tri HDMI® ulaza koji podržavaju 3D; HDMI Audio Return Channel (ARC) za kompatibilne TV uređaje; Wi-Fi® povezivanjem; Apple AirPlay opcijom za streaming sadržaja sa iPad, iPhone i iPod uređaja ili preko iTunes-a na Mac ili PC računalu; Bluetooth®® MultiConnect™ tehnologijom povezivanja; NFC za jednostavno Bluetooth® uparivanje i DLNA® 1.5.

Putem BDS 780 uređaja možete koristiti Pandora®, Picasa, AccuWeather™ i druge online usluge. Harman Kardon tehnologija zvuka posebno vjerno reproducira Dolby TrueHD i DTS-HD snimke. Dolby Volume omogućava reprodukciju zvučnih zapisa bez buđenja susjeda, a samo sustav se automatski kalibrira preko EzSet/EQ™ sustava. Unošenje postavki i korištenje sustava je jednostavno i zabavno, a uz HD grafičko sučelje možete koristiti i aplikaciju za iOS i Android uređaje.

Četiri snažna satelita i centralni zvučnik sa dualnim srednjetonskim driverima i subwoofer snage 200W pružaju sveobuhvatnu zvučnu sliku. Drugim riječima, BDS 780 je puno više od onoga što bi mogli očekivati od standardnog Blu-ray sustava. Cijena: 11.680 kn[/three_fourth]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top