Harman Kardon Luna je vrhunski prijenosni audio pratilac koji pruža zvučne performanse s potpisom i elegantan izgled koristeći visokokvalitetne materijale.

Bluetooth zvučnik Harman Kardon Luna neprimjetno se integrira u bilo koje okruženje svojom elegantnom i minimalističkom siluetom uz prekrasan Harman Kardon zvuk. Izrada kućišta od tkanine mekane na dodir sa anodiziranom aluminijskom gornjom pločom izgledaju profinjeno i daju sjajan osjećaj u ruci. Lako prenosiv, ergonomski dizajn savršen je za nošenje iz sobe u sobu, pa čak i na otvorenom.

Uravnotežen, kvalitetan zvuk u kompaktnom obliku kao nikada prije pomoću naprednog dvostaznog sustava zvučnika. Napredni driveri iznimno jasno isporučuju „Iconic Harman Kardon“ zvuk, osiguravajući da čujete svaki detalj. Spojite dva zvučnika za istinsko stereo iskustvo sa širrokom zvučnom slikom.

S do 12 sati ugrađenog vijeka trajanja baterije, Harman Kardon Luna savršen je cjelodnevni pratitelj za reprodukciju vašeg osobnog soundtracka. Sa IP67 certifikatom za otpornost na prašinu i vodu, zvučnik može izdržati slučajna izlijevanja, kišu ili čak brzo uranjanje u bazen.

Tkanina rešetke zvučnika tkana je od 100% reciklirane poliesterske pređe, u okviru se koristi 85% reciklirane plastike nakon potrošnje, a gornja ploča izrađena je od 50% recikliranog aluminija. Također je pakiran u papir s FSC certifikatom otisnut sojinom tintom, a baterija je zamjenjiva u određenim servisnim centrima.

Harman Kardon Luna predstavlja se u sklopu proslave 70. godišnjice Harman Kardona na Montreux Jazz Festivalu.

Novi prijenosni zvučnik bit će dostupan u sivoj i crnoj boji u Europi od 15. rujna za 179,99 €.

 

Video link: HK Luna

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top