Kombinirajući pedantnu izradu s iznimnom kvalitetom zvuka, upoznajte Bluetooth zvučnik Harman Kardon Go + Play 3. Ponovno osmišljen iznutra i izvana, ovaj novi prijenosni zvučnik podiže poznatu liniju Go + Play na nove visine, poštujući svoju bogatu baštinu.

Prijenosni zvučnik Harman Kardon Go + Play 3 pruža neusporedivo kućno audio iskustvo. Zvučnik se može pohvaliti snažnim, dinamičnim zvukom koji puni prostorije čistim i jasnim zvukom, zahvaljujući trostaznim stereo driverima visoke iskoristivosti, uključujući novi subwoofer koji svira prema dolje. Svestranost zvučnika omogućuje streaming glazbe, podcasta, konferencijskih poziva i još mnogo toga korištenjem Bluetooth tehnologije. Do 8 sati trajanja baterije, može se postaviti bilo gdje u domu, bilo u dnevnoj sobi, kućnom uredu ili na terasi. Osim toga, automatski se prilagođava svom novom okruženju za optimiziran zvuk bez napora.

Održavajući izgled Harman Kardon Go + Play polukružne siluete, nova generacija ima profinjeno i uzdignuto tijelo, obloženo luksuznim tekstilom i visokokvalitetnim materijalima. Elegantan dizajn predstavlja vrh od kaljenog stakla s kontrolama na dodir i anodiziranu aluminijsku ručku za praktičnu prenosivost. Izrađen od recikliranih materijala bez ugrožavanja kvalitete, Go + Play 3 koristi 100% recikliranu poliestersku pređu za vanjsku tkaninu, 90% reciklirani aluminij za ručku, a 85% reciklirana plastika nakon potrošnje koristi se u unutarnjem okviru.

Prikladan USB priključak za punjenje podržat će bilo koji uređaj za nadopunjavanje, a s dvostrukim mikrofonima se pokrivaju konferencijski pozivi čak i ako ne stojite pored zvučnika. Mogućnost bežičnog uparivanja dva zvučnika za još veći stereo zvuk u većim prostorima i vani.

Harman Kardon Go + Play 3 predstavlja suvremeno rješenje zvučnika koje odražava potrebe slušatelja i neprimjetno se integrira u svaki moderni interijer.

Novi zvučnik biti će predstavljen u sklopu proslave 70. godišnjice Harman Kardona na Montreux Jazz Festivalu. U Europi će biti dostupan od 15. rujna 2023. po cijeni od 349,99 €. Isporučuje se u ambalaži izrađenoj od papira s FSC certifikatom i tiskanom tintama na bazi soje.

 

Video link: HK Go + Play 3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top