Harman Kardon Aura Studio 4

Uparujući izvrstan zvuk s uistinu jedinstvenim dizajnerskim iskustvom, Harman Kardon Aura Studio 4 nadahnjuje osjetila. Najnoviji u kultnoj Harman Kardon Aura Studio liniji vrhunskih Bluetooth zvučnika, Aura Studio 4 je elegantno izrađen od djelomično recikliranih materijala, spajajući bez napora jedinstveni moderni dizajn s iznimnom kvalitetom zvuka.

Dizajniran s audio ekspertizom Harman Kardona, novi zvučnik poziva slušatelje da čuju glazbu onako kako treba biti slušana. 5,2-inčni subwoofer i široka zvučna slika kreirana sa 6 zvučnika proizvode prekrasan Harman Kardon zvuk izvanrednih performansi. Uparivanje s bilo koja dva mobilna uređaja nudi besprijekorni bežični streaming.

Paleta pažljivo dizajniranih tema animiranog svjetla spaja najpametniju tehnologiju s modernim i jedinstvenim dizajnom. Bilo da se radi o Polar Lightu (nadahnjujući maštu i fantazije), Galaksiji (otkrivanje beskonačnog prostora), Kišnoj noći (smirujuće raspoloženje), Oblaku (opuštanje) ili Kaminu (očaravajuće), Aura Studio 4 transformira i nadahnjuje slušatelje.

Prvi u asortimanu koji je djelomično izrađen od recikliranih materijala, tkanina rešetke zvučnika tkana je od 100% reciklirane poliesterske pređe, sav aluminij je 100% recikliran, a kućište zvučnika izrađeno je od 85% reciklirane plastike nakon potrošnje. Također je pakiran u papir s FSC certifikatom koji je tiskan sojinom tintom.

Harman Kardon Aura Studio 4 predstavlja se u sklopu proslave 70. godišnjice Harman Kardona na Montreux Jazz Festivalu. U Europi će biti dostupan od 15. rujna po cijeni od 329,99 €.

Video link: HK Aura Studio 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top