CES 2015: 9 nagrada za uređaje Harman grupacije

Prestižne nagrade za JBL, harman/kardon i Mark Levinson

[two_third last=”no”]Jedna od najvećih grupacija audio industrije – Harman, po čijim se okriljem nalaze harman/kardon i JBL, ove je godine na najvećem svjetskom sajmu potrošačke elektronike CES 2015 osvojio nagrade Innovation Award za čak 9 uređaja koje je grupacija predstavila ove godine. Raspon uređaja je vrlo širok: prvi je Authentics JBL L16 , uređaj koji se zasniva na tradicionalnoj ideji stereo sustava, ali uz prilagođavanje eri bežičnog prijenosa. Nagrađen je i novi član obitelji JBL Control – zvučnik JBL Control X , dvosmjerni zvučnik sa 130 mm valovodom i High Definition Imaging (HDI) tehnologijom, te 25 mm CMMD visokotoncem.
free nike golf clubs
Synchros_mk2JBL Reflect BT su sportske slušalice koje podržavaju Bluetooth® prijenos, a ergonomske slušalice isprobali su aktivni sportaši. JBL Synchros S210BT su nove in-ear slušalice sa hibridnim pretvornikom i senzorima za upravljanje pokretima ruke, a JBL Synchros S700mkII su nasljednice prvog modela, uz male dodatke: aktivno poništavanje šuma i Clari-Fi (zaštićeno softversko rješenje koje služi za analizu i poboljšavanje kvalitete komprimiranih digitalnih audio izvora).

 

 

 

JBL Synthesis SDA 8300 je 8-kanalni model JBL Synthesis višekanalnih mrežnih pojačala. Među ostalim, uređaj podržava Ethernet povezivost. Što se tiče snage, 8-kanalni SDA-8300 isporučuje 300W na 8 ohma, dok 4-kanalni SDA-4600 isporučuje 600W na 8 ohma.
nike air max cb34
Nagrađeni su i Harman Kardon® Esquire Mini i bežični HD Audio sustav (Omni 10, 20 i Adapt). Esquire Mini je luksuzni mali zvučnik izrađen od vrhunskih materijala, idealan za poslovne ljude koji dosta putuju. Prenosivi bežični zvučnik izvrsno zvuči i također ima funkciju konferencijskih poziva. Novi HD sudio sustav koji je Harman Kardon predstavio prošle godine je rješenje za bežično ozvučenje prostora, kombiniranjem uređaja Omni 10, Omni 20 i Adapt.

Mark Levinson® ML585 integrirano pojačalo zaokružuje popis nagrađenih. Pojačalo je namijenjeno reprodukciji analognih i digitalnih izvora, uključujući računala i glazbene servere. ML585 je kombinacija naprednih inženjerskih rješenja, lakoće korištenja i upadljivog industrijskog dizajna.[/two_third]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top