Parsec interkonekcijski, digitalni i zvučnički kabeli

[three_fourth last=”no”]Američka tvrtka Cardas Audio predstavila je dva nova kabela iz svoje ponude: Parsec Speaker i Parsec Digital, kao nadopunu popularnom modelu Parsec Interconnect. Svi Parsec modeli kvalitetom svakako nadmašuju cijenu. Zvučnički kabel Parsec Speaker temelji se na zvjezdastoj geometriji, zračnoj izolaciji i Golden Section vodičima s Kevlar jezgrom.  Parsec Speaker ima vanjski promjer od 1/2″ i TPR (gumenu) ovojnicu. Mekan je i fleksibilan, privlačne zelene boje usklađene s intekonekcijskim kabelom. Parsec Speaker podržava bi-wiring, a terminiran je Cardas CGMS vilicama ili CABE bananama. Kao i sve kabele iz serije Cross, Parsec Speaker odlikuje poznata Cardas toplina u srednjem spektru, a vodiči s Kevlar jezgrom doprinose većoj ekstenziji u gornjem spektru.

Isto kao što Parsec Interconnect zamjenjuje model Quadlink Interconnect, Parsec Speaker je poboljšana zamjena za slavni model Quadlink Speaker, s brojnim poboljšanjima u performansama, boljim terminacijama, većom fleksibilnošću i privlačnijom bojom – a opet ostaje u istom cjenovnom razredu.

Novi Parsec Digital je cijenom dostupan, ali ne manje kvalitetan digitalni koaksijalni kabel prikladan za primjenu na 75 ohma. Parsec Digital zamjenjuje High Speed Data u kategoriji entry-level digitalnog interkonekcijskog kabela, s poboljšanjima u segmentima zaštite, fleksibilnosti i terminacija. Model je dostupan s BNC ili RCA (GRMO) konektorima.

Cijene:

Parsec Interconnect
0.5 m: 2.050 kn /par
1.0 m: 2.750 kn / par
+ 0.5 m dodati 700 kn

Parsec Digital
0.5 m:  800 kn / kom
1.0 m: 1.100 kn / kom
+ 0.5 m dodati 300 kn

Parsec Speaker
2.0 m: 4.380 kn /par
2.5 m: 5.150 kn / par
+/- 0.5 m 800 kn
Bi-Wire : + 840 kn[/three_fourth]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top