Media Audio s ponosom najavljuje suradnju s Austrian Audio.

Austrian Audio osnovan je 2017. godine nakon zatvaranje sjedišta AKG-a u Beču koje je uslijedilo nakon preuzimanja firme 2016. godine. Temeljni tim sastoji se od visokokvalificiranog bivšeg osoblja AKG-a.

Posljednjih godina Austrian Audio ušao je u svjetsku klasu profesionalnih audio proizvoda kao što su mikrofoni i pro-slušalice.

Korištenjem svoje vrhunske tehničke ekspertize uz beskompromisni „cost-no-object“ pristup stvorili su jedne od najboljih slušalica i pojačala za slušalice na tržištu.

 

 

Slušalice: The Composer

Tehničari Austrian Audia su dizajnirali referentne pro i consumer slušalice za AKG desetljećima. The Composer nastavlja na ovom iskustvu i blista u iznimnoj jasnoći, preciznim detaljima i prirodnom zvuku, stvarajući zadivljujuće široku stereo sliku. Uz udobnost, preciznost i točnost odziva nudi jedinstveno iskustvo slušanja koje otkriva sve glazbene nijanse.

 

 

 

 

HeadAmp: Full Score One  

Full Score One koristi vlastitu tehnologiju „True Transient Technology“ koja osigurava da pojačalo isporučuje najstrmije tranzijente nepromijenjene. Kratki „invariant rise time“ izlaza kombiniran sa visokim makimalnim slew rate-om osigurava puni bandwith i reprodukciju najsitnijih detalja snimke.

 

Više informacija na stranicama Austrian Audio:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top