Media Audio

Cardas Audio Novosti Posebna ponuda

Akcijska prodaja: Cardas Audio kabeli

Prodaja modela sa zaliha

Na sljedećem linku ‘Cardas Audio akcija’ možete pronaći popis Cardas Audio kabela s akcijskim cijenama. Riječ je o interkonekcijskim, zvučničkim, strujnim i digitalnim kabelima iz serija Crosslink, Microtwin, Quadlink, Clear Light, Golden Presence, itd. Na popisu su označeni modeli koji više nisu u Cardas Audio programu i broj raspoloživih komada koji su na rasprodaji.

Većina kabela nikada nije korištena, odnosno dolaze sa skladišta, a neki modeli su korišteni kao demo. Važno je napomenuti da svi kabeli imaju originalnu ambalažu sa serijskim brojem, što je dosta bitno s obzirom na to koliko se lažnjaka nalazi u web prodaji.

Sve cijene su istaknute i s izvornim iznosima prije obračunatog popusta, te uključuju PDV. Za sve dodatne informacije i informacije o novim modelima obratite se na naš broj telefona  +385 21 323 550 ili na mail info@mediaaudio.hr.


2 comments on “Akcijska prodaja: Cardas Audio kabeli
  1. I have checked your site and i have found some duplicate content, that’s why you don’t rank high in google, but there is a tool that can help you to create 100%
    unique content, search for: boorfe’s tips unlimited content

  2. I often visit your website and have noticed that you don’t update it often. More frequent updates will give
    your page higher authority & rank in google. I know that writing posts
    takes a lot of time, but you can always help yourself with miftolo’s tools which will shorten the time of creating an article to a couple of seconds.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *